MIDT - REGIONMIDTJYLLAND
AIF BUDAPEST - FIRST CLASS HOLIDAY APARTMENTS
SKAGERRAK TOURS

 A DBO Új Üzleti Lehetőségek egy nemzetközi üzleti szolgáltató iroda olyan kisebb cégek számára, amelyek új üzleti lehetőségeket keresnek az új Európában. A DBO-t 1999-ben alapította a dán Århus Megyei Önkormányzat. A DBO szolgáltatásai gyakorlatiasak és konkrétak, vagyis a drága közvetítő kapcsolatokat kikerülve közvetlen üzleti szolgáltatásokat nyújt. Helyi partnerek jól működő hálózatával dolgozunk, széles és naprakész ismeretekkel rendelkezünk az EU határain belül és kívül is.
:: HÍREINK
‹-;Â0D{Ną]’&–(#+‚‚P *Ë?ˆ%Ç6ťqŹpzb…v¤yó†+6ž¸ƒ oÎÔ8Ě}źH:†`őŇv\ľśD`lpÖŔ+"d˛Qąš4>jé§HKmŚI•ˆf€çíށ °°U"+Ľ°Őᒏ11ç/ɚ÷;­Ÿ2Ţ)”¸1ŁÄߥOSŞrxlŝkŔ đŞ°ŘUË
REHAB - DÁN-MAGYAR GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ PROJEKT

:: GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK ÉS KÓRHÁZI BERENDEZÉSEK
A DBO 1999-ben rendezte meg első dán bemutatkozó projektjét a gyógyászati segédeszközök területén Magyarországon. Úgy tűnt, a dán eszközök korán érkeztek meg az akkor még éretlen magyar piacra.

::
Szeminárium: A "dán modell" bemutatása

:: A segítő technológiai ellátás dán rendszere

DÁN DESIGN A GYŐRI VÁSÁRON :: HASZNÁLHATÓ SZÉPSÉGEK
Tizenötödik alkalommal került megrendezésre a Bútorvilág Kiállítás október 26-a és 29-e között a Hungexpo Budapesti Városközpont A pavilonjában. A DBO ezúttal is közös standon vonultatta fel a dán design jeles képviselőit.

:: A hosszú út kezdete - dán design a magyar vidéken
:: Dán design - együtt a Győri Vásáron
:: Dán bútorgyártók listája
PANEL PRO

:: LAKÓÉPÜLET FELÚJÍTÁS DÁN MÓDRA
A DBO komplett panel-felújítási lehetőséget kínál. Az energiamegtakarítás így 60 százalkos!

:: KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMINÁRIUM
az "Úton kelet felé" projekt keretében tartott szeminárium témája a dán-magyar együttműködési lehetőségek feltérképezése, romániai környezetvédelem helyzete és a romániai piacon való megjelenés lehetősége volt.

DÁNIAI TURIZMUS
Central Denmark Region – DBO Office - 1072 Budapest, Klauzál tér 4 Tel.: +36 1-225 0329 Fax: +36 1-225 0328 e-mail: info@dbo.hu